Vihdin ryhmä

Päihde- ja narkomaanikodit                                               < >

Laupias Samarialainen -kodit
asunnottomille. Uusi sato -seurakunnan alaisina toimii viisi kerrostalokaksiota erikseen miehille ja naisille.  Ne tarjoavat turvallisen asumisen ja seurakuntayhteyden muualta Pietariin muuttaneille sekä vankilasta vapautuneille. Tässä toiminnassa yhdistyvät ennalta ehkäisy ja kuntoutus. (linkki historiaan)

Popovkan huumevieroituskoti miehille Pietarin lähistöllä. Tuemme mahdollisuuksien mukaan naistenkodin rakennushanketta. Tarjoamme myös kesäisin henkilökunnalle mahdollisuuden virkistäytymiseen suomalaisella kesämökillä.

Sablinon huumevieroituskoti miehille

Tosnon seurakunta, joka valmistelee kirkkonsa yläkertaan majoitustiloja asunnottomille. Avustamme hanketta materiaalisesti mahdollisuuksien mukaan.