Vihdin ryhmä                                                                    >

Toimintamme painottuu ennalta ehkäisevään työhön, päihdetyöhön ja yhteydenpitoon seurakuntiin. Kohteissa pidämme läsnäolijoiden ikään soveltuvan hengellisen tilaisuuden runsaan musiikin kera. Usein ohjelmaan sisältyy pantomiimi tai muu elävöittämistapa.

Tuliaisina viemme pääasiallisesti lahjoitustavaraa kohteesta riippuen, esim. jalkineita, sukkia, vaatteita, vuodevaatteita, urheiluvälineitä, pehmoleluja sekä pientä tarjoilua.  Humanitaarisen avun vientiä rajoittaa Venäjän tuontikiintiö 35 kg/matkustaja.

Toiminta rahoitetaan pääosin kirpputorituotoilla ja kannatusmaksuilla. Myös Vihdin seurakunta tukee toimintaamme esim. kolehtituotoin sekä antamalla kirpputoritilat käyttöömme korvauksetta.

Ryhmän vetäjä: Eeva Halme. Osallistujina suomalaisten lisäksi paikallinen tulkki sekä kitaristi. Monasti mukana entisiä vankeja tai päihteidenkäyttäjiä käyttämässä todistuspuheenvuoroja.

Matkoja tehdään vuosittain noin viisi. Kuljemme joko yksityisellä pienoisbussilla tai taksibussilla, joilloin meitä Pietarin alueella kuljettavat paikalliset seurakuntalaiset henkilöautoillaan.
Yöpyminen Haapakankaan inkeriläisseurakunnan tiloissa.